11 Mayıs 2012 Cuma

AKILLARA ZARAR

Ne yapıp etsinler, cumartesi akşamı kazansınlar. Sizin istediğiniz bu. Aksini kabul etmiyorsunuz. Sizin hayatlarınız olduğu kadar, onların hayatları da bu maça bağlı! Böyle mi olmalıydı? Asıl suçluları birer birer affettiniz. Bütün olanların suçunu bir cahilin üzerine attınız.

Aslında güzel olan bir ülkenin ikiyüzlü vatandaşlarısınız. Spor değil sevdiğiniz, alt edemediğiniz egonuz. Karşınızdakine zarar vermekten keyif alıyorsunuz. Gerek maddi gerekse manevi. Sahada yenmek, dışarıda da dövmek istiyorsunuz. Sorunlarınız büyük. Psikolojik destek almanız lazım. Ama bunu kendinize yediremiyorsunuz. Bahaneniz de hazır. Adı konulamayan bir sevda sizinkisi. Hayat zaten yeterince stresli. Siz sadece kafanızı boşaltıyorsunuz. Olması gerekenden fazla boşalttığınızı söyleyebilirim.

Üslubunuz son derece tehlikeli. Söylediğiniz her cümlenin doğruluğuna o kadar eminsiniz ki, kulaklarınızın işlevini bile unutmuşsunuz. Kendilerinden başka kimseyi umursamayan adamların köleleri olmuşsunuz, farkında değilsiniz.

Amacından sapmış bir organizasyondur artık Türkiye'de oynanan oyun. Artık bir oyun da değil zaten. Bir "eğlence" aracı olmaktan çıktı, çünkü insanların eğlenmek gibi bir niyetleri yok. Çok isterdim başka bir yerde yaşamayı. Bu ülkede ne olup bittiğinden bihaber olmayı. Yapamıyorum malesef. Sanırım benim de pek akıllanacağım yok!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder